Ervaringen

Omdat Ontspanningssessies in het energieveld van het EE system nog een vrij nieuw zijn, kan het zijn dat je niet echt weet wat je kunt verwachten en daarom delen we graag enkele gebruikerservaringen. 

Mijn persoonlijke ervaring:

Het fijnste aan ontspannen in het EE System vind ik dat ik helemaal kalm van binnen wordt. Alles lijkt te vertragen. Van binnen rustig, kan ik me erg makkelijk verbinden met mijn eigen intuïtie en mijn innerlijk weten. Na afloop voel ik me weer helemaal opgeladen en in balans. Ik kan er weer helemaal tegenaan :).


"Innerlijke rust terug en spierpijn weg"

Het was voor mij heerlijk ontspannend! Van te voren was ik erg onrustig, uit balans, heel veel spierpijn. Tijdens de sessie verdween alle spierpijn, alles werd rustig van binnen. Voelde me weer in balans komen, zowel fysiek als mentaal. Hoofd werd helder. Kreeg mijn innerlijke rust weer terug.

Lees meer »

"Beter doorademen"

Mijn man en ik hebben heerlijk geslapen afgelopen nacht. Mijn man heeft long problemen en kan nu al beter doorademen. Ik heb heel veel energie. Ik kijk nu al uit naar de volgende keer.

Lees meer »

"Ontladen"

De sessie gaf voor mijn gevoel veel ontspanning. Je merkt tijdens de sessie dat je veel moet ontladen. Maar het belangrijkste is om de rust en ontspanning vast te blijven houden, ook in het dagelijkse leven.

Lees meer »

"Overgave"

Heerlijk ontspannen waardoor ik letterlijk in een overgave kwam. Op een gegeven moment leek het of mijn benen werden gemasseerd en opgetild. Het was een fijne ervaring en heel bijzonder.

Lees meer »