Welkom bij Conscious Habits

 

Welkom bij Conscious Habits, waar alles draait om onze dagelijkse gewoontes.

Waarom doen we wat we doen? En wat voor impact maken deze gewoontes? En waarom is het eigenlijk zo lastig om nieuwe gewoontes aan te leren? Ik neem je mee in de wetenschap achter gewoontes en leer je graag hoe jij, specifiek voor jouw doelen, in jouw leven positieve impact kan maken.

 

Mijn naam is Kimberly Wissink en ik verwelkom u graag in onze ontspanningsruimte voor een EE system sessie of een Habit sessie. Ook is coaching of begeleiding via online meetings mogelijk.

Waarom Conscious Habits?

Ik geloof dat het menselijk lichaam een prachtig en gecompliceerd natuurlijk ontwerp is. En dat het tot dingen in staat is, die verder gaan dan de meeste mensen ooit zullen weten. Aanpassen, oplossen, genezen, zo lang ons lichaam lekker in haar vel zit en onder de juiste omstandigheden leeft, heeft ze een oersterk zelfhelende vermogen.

Diep verborgen in ons allemaal liggen heel veel processen en oplossingen opgestapeld, om de raarste en moeilijkste dingen te kunnen overleven. Toch lukt het ons lichaam niet altijd, om zomaar op elk gewenst moment de benodigde oplossing uit de kast te kunnen trekken.

 

Hoe komt het, dat de oplossingen om klachten te verhelpen, niet altijd beschikbaar lijken te zijn?

Ik leg het voor mezelf altijd uit als een hele grote kast met een ladder. In de kast staat elk vakje voor een verzameling van processen en oplossingen die ons lichaam kan gebruiken in een specifiek geval van klachten of ziekte. Je weet dus nooit van te voren welke vakjes je allemaal nodig gaat hebben. Hoe hoger ik op de ladder kan klimmen, hoe meer vakjes ik kan gebruiken en hoe meer processen mijn lichaam dus kan toepassen en hoe meer oplossingen mijn lichaam kan bieden.

Ik geloof dus dat het belangrijk is om zo hoog mogelijk op de ladder te kunnen blijven klimmen. Om de processen die nodig zijn misschien wel van de bovenste plank te moeten kunnen pakken. En ik geloof dat hoe beter ik voor mijn lichaam en geest zorg, hoe meer vakjes ik tot mijn beschikking heb.